RODITELJI IVANE JECAJU OD BOLA: Samo molimo Boga za jedno sad kad naše ćerke više nema (VIDEO)

J. LEMAJIĆ

27. 03. 2024. u 15:52

NE znamo šta se desilo, samo su nam javili da su pronađeni mrtvi. Svet nam se srušio - kažu nesrećni roditelji dok grle unučad.

РОДИТЕЉИ ИВАНЕ ЈЕЦАЈУ ОД БОЛА: Само молимо Бога за једно сад кад наше ћерке више нема (ВИДЕО)

Foto: J. Lemajić

Ovako za "Novosti" govore Anđelka i Ivica Harangozo iz Stapara, roditelji Ivane Harangozo koju je suprug Radovan, prema saznanjima "Novosti", usmrtio nakon svađe.

- Sad samo Boga molim da deca ostanu sa mnom. Ništa drugo. Jedino to. Da mi ih socijalni centar ne uzme. Ja sam ih sve troje digla od dve kile mesa - priča Anđelka i dodaje:

Foto: J. Lemajić

- Kad sam se probudila, unuk je trebao da ide ujutru u školu. Da doručkuje i da ide u školu. Videla sam poruku, pa gledam, gledam i kažem Ivici da nešto nije u redu. Zvala sam ih, ne javljaju se. Zvao je i Ivica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!