RASTU JE ODALA SAMO JEDNA REČ: Izvori otkrili kako je uhapšen poznati reper

Novosti online

05. 10. 2020. u 11:11

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je u petak zbog posedovanja narkotika, a kako pišu domaći mediji njega je policija navodno već neko vreme pratila, te na dan kada je uhapšen navodno je obavio sumnjivi razgovor s prijateljem.

РАСТУ ЈЕ ОДАЛА САМО ЈЕДНА РЕЧ: Извори открили како је ухапшен познати репер

Rasta

- Mislio je da mu zakon ne može ništa dok god lake droge koristi u lične svrhe, pa se nije ni malo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovno objavljivao - rekao je izvor izvor.

- Rastu je na dan hapšenja pozvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovora mu rekao da ponese 'salaticu'. Policiji je bilo dovoljno to što su čili reč "salatica", pa su krenuli u akciju. Sačekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhapsili sa drogom - rekao je izvor.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove