SVEDOČILE ŽENA I ĆERKA ŽRTVE: Istraga o ubistvu Milovana M. (52) kod Osečine, pre ubistva Radovan slao preteće poruke

Lj. P.

16. 10. 2020. u 20:58

U NASTAVKU istrage o ubistvu Milovana M. (na slici) iz sela Gunjaci kod Osečine, koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, a za koje je osumnjičen Radovan S. (55) iz Novog Sada, u petak su saslušane supruga i kćerka žrtve.

СВЕДОЧИЛЕ ЖЕНА И ЋЕРКА ЖРТВЕ: Истрага о убиству Милована М. (52) код Осечине, пре убиства Радован слао претеће поруке

Žrtva: Milovan M.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", žena ubijenog Milovana je kazala da je u njihovu kuću u Gunjacima dolazila policija i da se raspitivala o njenom mužu. Detalji o tome šta je još govorila zasad nisu poznati.

Branilac osumnjičenog Novosađanina, advokat Ivan Gvozdenac, takođe nije mogao nešto više da kaže o ovom slučaju, ističući da u interesu istrage ne sme da predočava pojedinosti i da je reč o vrlo stresnom slučaju za obe porodice.

Radovan S. se sumnjiči da je došao do kuće žrtve, a posle žučne rasprave između njih dvojice, iz prostorije u prizemlju, gde su se nalazili, odjeknula su dva pucnja.

Motiv krvavog zločina još se utvrđuje, a prema nezvaničnim informacijama, Milovan je, navodno, bio opsednut ženom osumnjičenog, i dugo ju je proganjao i uznemiravao. Navodno joj je slao i preteće poruke, a takvih sadržaja nisu bili pošteđeni ni članovi njene porodice.

Kakav je bio sadržaj tih poruka utvrdiće se veštačenjem kompjutera i mobilnih telefona osumnjičenog i njegove supruge, kao i ubijenog Milovana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)