PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Otac Denisa iz Bora kog je žena izbola nožem otkrio u kakvom je stanju njegov sin (FOTO)

V.Đ.

29. 11. 2020. u 11:54

- Oni su tri godine zajedno - rekao je za Novosti otac Denisa D. kog je supruga izbola nožem.

ПРВЕ СЛИКЕ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА: Отац Дениса из Бора ког је жена избола ножем открио у каквом је стању његов син (ФОТО)

Foto: V.Đ.

Juče se u Boru dogodila krvava bračna svađa, kada je .O. (27) svog supruga Denisa D. (30) izbola nožem u njihovom stanu.

Kako Novosti saznaju, njih dvoje su, navodno pili ceo dan, zatim je Denis nasrnuo na svoju ženu i ona ga je iz straha ubola nožem. Kako je rečeno, odmah je pozvala Hitnu pomoć.

Denisov otac za Novosti kaže da se čuo sa sionom koji ima teške telesne povrede.

- Čuo sam se s njim, jedva priča - kaže otac izbodenog.

- Ima teške telesne povrede, probilo mu je plućnu maramicu. Pao je preko vrata nakon uboda. Pretpostavljam da su se svađali. On je iz rodnog sela došao u Bor da bi živeo sa njom - rekao je Denisov otac za Novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!