STEFAN MI JE SPASAO ŽIVOT: Oglasio se advokat na koga je pucano jutros u Resavskoj ulici - otkrio šta se tačno dogodilo (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

21. 01. 2021. u 12:07

UGLEDNI beogradski advokat Marko V., na kog je jutros oko 10 časova pucano u holu zgrade u Resavskoj, ispričao je šta se jutros izdešavalo.

СТЕФАН МИ ЈЕ СПАСАО ЖИВОТ: Огласио се адвокат на кога је пуцано јутрос у Ресавској улици - открио шта се тачно догодило (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

On je kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

Kako se nezvanično saznaje, policija je uzela snimke sa nadzornih kamera, a jedna od njih zabeležila je napadača.

- Stefan je stao da me zaštiti i doslovno mi spasao život - priča advokat dodajući da je napadač ispalio više hitaca, ali da ne zna tačno koliko.

Očevici tvrde da je muškarac na sebi imao tamnu jaknu i naočare kao i da je oružje potegao iz jakne a posle ispaljenih 4-5 hitaca pobegao ka Crkvi Svetog Marka.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!