NIŠLIJA Marko Andrić zvani Kuzman, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije nedavno objavljeni, uhapšen je u četvrtak u Nišu, a žitelji ovog grada još pamte kako se pre desetak godina iživljavao nad maloletnikom kojeg je kidnapovao.

FORum LIvii

10.02.2021. 14:42

Kolikomke kaznjen za ovo delo iz 2007. godine ? Ocigledno malo kada je na slobodi i kada je ponovo u kriminalu.Ocigledno da kazna nije bila primerena niti je delovala pozitivno.

bager

10.02.2021. 19:08

Tekst ukoiko je tacan samo potvrdjuje kukavicluk naseg sudstva i rada policije,,Uhapsen je samo Andric ! A ostala dvojica trojica ? Oni su saucesnici i u ravnoj drzavi dobiju skoro istu kaznu kao kolovodja Andric,, kukaviclk jer i nije osudjen pravno valjano uvek se umanjuju kazne zlocincima ,jedva im se dosudi minimum,,,jedan od razklogaa je sto im se sudi u mestu boravista i javnost odmah zna ime i prezime sudije,cudi me da o visini kazne ne odlucuje vece sudija .