OPERSKI GALA KONCERT NA KOLARCU: Četverac koji karijeru gradi u Nemačkoj

M. N. M.

19. 03. 2024. u 17:24

GALA operskim koncertom, večeras u Kolarčevoj zadužbini, počinje serija nastupa na kojima će se predstaviti operski solisti mlađe generacije koji grade uspešne karijere u inostranstvu.

ОПЕРСКИ ГАЛА КОНЦЕРТ НА КОЛАРЦУ: Четверац који каријеру гради у Немачкој

promo

Na prvom koncertu predstaviće se sopran Dušica Bijelić i tenor Nenad Čiča, koji su angažovani u Operi u Bilefeldu, zatim, mecosopran Jana Marković, koja radi u Gisenu, i bariton Stefan Hadžić, sa angažmanom u Kaselu. Pošto svo četvoro žive i rade u Nemačkoj, večerašnji nastup je prava prilika da se posle duže vremena predstave i domaćoj publici.

Koncertom diriguje Oliver fon Dohnanji koji je mađarskog porekla, a živi u Pragu, i ima veoma uspešnu međunarodnu karijeru.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!