POSLE VELIKE NADE TRAGIČAN KRAJ: Pre samo dvadeset dana je tvrdio da je dobro, a onda se situacija pogoršala - Užasno se osećam

Novosti online

16. 11. 2020. u 22:10

GLUMAC Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini, a pre samo nekoliko dana oglasio se sa Infektivne klinike gde je ležao zbog koron virusa.

ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ НАДЕ ТРАГИЧАН КРАЈ: Пре само двадесет дана је тврдио да је добро, а онда се ситуација погоршала - Ужасно се осећам

Foto: Milena Anđela

- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je tada glumac, piše Informer.

Na žalost, pre samo dvadeset dana situacija je bila potpuno drugačija i davala nadu da će se borba sa opakim virusom dobro završiti. Bekjarev je za "Novosti" izjavio da je dobro i da više nema temperaturu.

- Dobro sam, nemam nikakve simptome, više nemam ni temperaturu - rekao je, za "Novosti", Ivan Bekjarev. - Ne kašljem, mislim da ću brzo kući. Naravno, biću ponovo testiran. Pre tri dana imao sam 39,3 temperaturu i na osnovu toga posumnjao na virus. Odmah sam reagovao, odmah su me poslali i na skener da snimim pluća. Krvna slika je odlična, a i merenje kiseonika pokazalo je dobar rezultat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!