ZA ROĐENDAN - BESPLATNE ULAZNICE: U somborskom teatru planiraju 10 naslova na februarskom repertoaru

V.V.S.

01. 02. 2021. u 14:20

NARODNO pozorište Sombor vraća se u dugo priželjkivani radni ritam: u februaru će na njihovoj sceni biti izvedeno deset predstava, a među njima je i premijera predstave „Tramvaj zvani želja“ Tenesi Vilijamsa, u režiji Juga Đorđevića.

ЗА РОЂЕНДАН - БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ: У сомборском театру планирају 10 наслова на фебруарском репертоару

Foto: J.B.

Prvo izvođenje najavljeno je za 26. februar,a „zvanična“ premijera je dan kasnije

U februarski repertoar uvrstili su za najlađu publiku „Uspavanu lepoicu“ Šarl Peroa, u režiji Živomira Jokovića, čime nastavljaju dugogodišnju plodnu saradnju sa Dečjem pozorištem Subotica. Posle duže vremena iz ovog grada stiže im u goste i njihova nova predstava „Mesec iznad Bafala“ Kena Ludviga, u režiji Darijana Mihajlovića. Na programu je i autorski projekat Igora Vuka Torbice „Tartif“ (po motivima originalne Molijerove drame).

Povodom Dana Grada Sombora, 18. februara, na repertoaru će se naći i popularna komedija “Tenor na zajam“ Kena Ludviga, u režiji Olje Đorđević. Publika će, kao rođendanski poklon,  dobiti besplatne ulaznice.

Inače, u ovoj kući i dalje se predstave izvode uz sve epidemiološke mere i sa „proređenom“publikom, kako bi se obezbedila bezbedna distanca u gledalištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)