PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj komentarisao je danas premijeru filma “Dara iz Jasenovca” u čijem fokusu se nalaze brutalni ustaški zločini za vreme zločinačke NDH.

SvenSrb

21.02.2021. 13:15

To je prvi slučaj da se nešto kaže javno ili da se napravi film o Genocidu nad Srbima i Srpskoj Deci. Puno vam fala za to. To Titova UIDBA nije dala. Time se širi Nacionalna Mržnja. Zato je to Tito sakrio. Ustaše nisu nikada nigde odgovarali za svoja Dela nad Srbima. U ovom zadnjem "Malom Bosansko-Ustaško-Svetskom Ratu". Koji je skočio i svi su slobodno ubijali Srbe. Nosali su otsečene Glave ispred Kamera. Tada rekoše da mi imamo u Genima Genocid. Pobiše Decu-Vojnike JNA i napravuše Genocid. To je Tito sve Spremio da Ustaše mogu tako da rade Srbima. Njemu nije niko smio da to kaže. Danas je ludo o tome nešto pričati. Meni moja Deca i Unucci kažu Tata ti samo pričaš o tome druom prokletom Ratu. Kada vam nisam smio kazati dok bi Tito živ. Hoću sad. Jer sam gledao kada su mi ubili Majku , Brata 10 i Strica 14. i Bacili u Drinu mutnu i Krvavu koja je pronosila Mrtve i naduvane Srbe iz Bosne za Crno More. To niko nezna ništa o tome????

Srba

21.02.2021. 14:29

Усташки злочини су нешто најмонструозније што је свет икада видео, од којих се дизала коса на глави и самим нацистима. Снимити филм где ће се приказати у потпуности усташка суровост, знам да је нормалном човеку то језиво да схвати и гледа, али мора истина да се изнесе до краја!