SUPER TRIK KAKO DA SE NE OKLIZNETE NA LEDU ZALUDEO INTERNET: "Nikad nisam čuo za ovo, moram da probam" (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2024. u 09:21

POLEDICA je veliki problem za vozače i pešake, a kod mnogih dovodi do pada i lomova na koje ortopedi ovih dana posebno upozoravaju.

СУПЕР ТРИК КАКО ДА СЕ НЕ ОКЛИЗНЕТЕ НА ЛЕДУ ЗАЛУДЕО ИНТЕРНЕТ: Никад нисам чуо за ово, морам да пробам (ВИДЕО)

Foto Shutterstock

Dr Ljubodrag Zajić sa Instituta za otorpediju Banjica otkrio je da je ovih dana zabeležen rekordan broj povreda nastalih usled proklizavanja na ledu, kao i da su pojedini pacijenti završili na operaciji.

Da biste sprečili neželjeni scenario, možete da probate trik koji kruži internetom. Jedna žena pod imenom "Mels family life" podelila je snimak kako izbegava proklizavanje na ledu. Navukla je čarape preko svojih cipela i počela da hoda po zaleđenoj površini. "Najbolji i najpotrebniji trik po mom mišljenju... Čarape nosite preko cipela, kako se ne biste okliznuli na ledu. Zahvalite mi kasnije", napisala je.

Mnogi su prokomentarisali da im ne bi bio problem da nose čarape preko cipela. "Radije bih izgledao blesavo sa čarapama preko cipela, nego da se mučim na štakama nakon što sam slomio nogu na ledu", "Oduvek ovo radim. Uvek privlačim poglede, ali ja barem ne padam", "Nikad pre nisam čuo za ovo, svakako ću pokušati", pisali su korisnici Tiktoka. Snimak broji više od 1,8 miliona pregleda, pogledajte kako izgleda:

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)