GREŠKA U SLAGALICI: Da li ste vi primetili šta to nije bilo kako treba u jučerašnjoj epizodi popularnog kviza?

Novosti online

25. 01. 2024. u 16:04

TOKOM emitovanja emisije "Slagalica" došlo je do greške tehničke prirode, tokom jedne od igara. Naime, propust se desio kada se pitanje koje voditeljka čita, tokom montiranja "našlo" na pogrešnom mestu.

ГРЕШКА У СЛАГАЛИЦИ: Да ли сте ви приметили шта то није било како треба у јучерашњој епизоди популарног квиза?

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS- zvaničan kanal

Tim povodom se oglasila javna medijska ustanova Radio-televizija Srbije, tačnije uredništvo emisije TV Slagalica.

Kako su naveli, u emisiji emitovanoj 24. januara došlo je do tehničke greške koja je nastala u montaži, tako što je ubačeno ponovno čitanje pitanja na pogrešno mesto, ali nažalost, greška nije primećena pre emitovanja.

- U toku samog snimanja sve je bilo regularno i pročitano je adekvatno pitanje, ali je ponovo tonski snimljeno pitanje, jer je uočena greška u čitanju, međutim, u montaži, gde je trebalo da se sve stavi na svoje mesto, napravljena je greška. Važno je napomenuti da je u toku samog snimanja sve bilo u redu i takmičari nisu oštećeni, što oni potvrđuju potpisom na kraju svakog duela u kvizu.

Ovim putem upućujemo izvinjenje gledaocima zbog ove greške. Nadamo se da će imati razumevanja jer je u pitanju dnevna emisija sa ogromnim brojem pitanja, takmičara i složenim postupkom snimanja, gde su greške i pored uloženog truda moguće.

Greška je ispravljena odmah posle uočavanja i na RTS Jutjub kanalu, i u reprizi gde se pojavila ispravna emisija - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: BESKUĆNIK JE I ULIČNI SVIRAČ, A CENI SAMO JEDNO: Andrija Daraboš - Ne postoji ništa jače od ljubavi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave