ROLETNA “USISAVA” ŽENU: Pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

06. 03. 2024. u 00:33

STARIJA žena (71) ostala je da visi naglavačke nakon što joj se kaput zakačio za sigurnosne roletne, postavljene na spoljašnjem izlogu prodavnice, prilikom otvaranja lokala.

РОЛЕТНА “УСИСАВА” ЖЕНУ: Пуком срећом избегнута трагедија (ВИДЕО)

Foto printskrin youtube walesonline

Da se En Hjuz našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, pokazuje i snimak sa nadzorne kamere, na kom se vidi kako je roletne podižu skoro tri metara u vazduh ispred lokalne prodavnice u velškom selu Tonteg.

Kako prenose tamošnji mediji, En je u svom rodnom selu dobila nadimak "Super En", koja je potom rekla da se "ovako nešto može desiti samo njoj".

"NIKADA NEĆE PRESTATI"

- Sreća je što imam dobar smisao za humor - izjavila je nakon što je prodavnica podelila snimak sa nadzornih kamera, koji je pregledan skoro 2 miliona puta.

Hjuz je stajala ispred prodavnice gde radi kao čistačica, čekajući da se otvori, kada su se električne roletne podigle i kaput joj se zaglavio. Na snimku se vidi kako visi naopačke pre nego što ju je prodavac spasao držeći je u naručju dok su se roletne polako spuštale da mu pomognu.

- Učim da živim sa slavom. Nikad neću čuti kraj ovome. Kada su se roletne podigle skroz, vrisnula sam ime prodavca i hvala Bogu što me je čuo i izašao da pomogne. Sećam se da sam mu rekla 'samo me uhvati za glavu' — brinula sam se da ću pasti, pokazivala sam prema betonu - dodala je En.

Dodala je da, iako potresena incidentom, nije povređena na bilo koji način.

(Skaj njuz/Blic)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)