OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA MRTVOG UBICE: Šire se teorije zavere o monstrumu iz Gradačca, tvrde da je Nermin Sulejmanović živ

Novosti online

15. 08. 2023. u 16:26

DOK se društvenim mrežama šire teorije zavere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobegao u Italiju, "Avaz" je objavio fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo.

ОБЈАВЉЕНА ФОТОГРАФИЈА МРТВОГ УБИЦЕ: Шире се теорије завере о монструму из Градачца, тврде да је Нермин Сулејмановић жив

Foto: Instagram/iron_bb24

Sulejmanović se, kao što se vidi na fotografiji koju je objavio "Avaz" ubio u vozilu BMW koje bilo parkirano ispred farme u mestu Donja Ledenica.

Podsećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza i Denisa Ondera.

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.

Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz "hinjaluka", a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Niko ne želi preuzeti njegovo telo, pa čak ni otac. Telo se nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)