MAKEDONCI OD DANAS PODSTANARI U SVOJOJ DRŽAVI Bivši šef diplomatije poručio: Ne očekujte da će DŽaferi biti dobar premijer

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 01. 2024. u 17:39

ČLAN VMRO-DPMNE i bivši šef diplomatije Antonio Milošoski, oštro je kritikovao glasanje za Taljata Džaferija za premijera tehničke vlade, rekavši da je dezertirao iz Vojske Makedonije i da ne može biti dobar premijer.

МАКЕДОНЦИ ОД ДАНАС ПОДСТАНАРИ У СВОЈОЈ ДРЖАВИ Бивши шеф дипломатије поручио: Не очекујте да ће Џафери бити добар премијер

Foto: Printskrin/Jutjub

- Ne očekujte da će Taljat Džaferi biti dobar premijer Severne Makedonije. Dezerter iz vojske ne može pravilno voditi državu. DUI nema kvalitet da vodi državu. SDSM, PRSDM i drugi partneri učinili su Makedonce danas podstanarima u svojoj zemlji. Danas, oni koji kažu da je to istorijski dan, trebalo bi da to kažu jer istorijski gledano, Makedonija ima više dugova, korupcije, pasoša za kriminalce u svetu, a kroz istoriju imamo više ljudi na američkoj crnoj listi - rekao je, između ostalog Milošoski.

Milošoski je između ostalog pomenuo zločin koji je organizovao Artan Grubi, a potvrdio Taljat Džaferi u Skupštini sa zastavom EU.

Spomenuo je i Koridor 8 i 10d, fabriku električnih automobila, zakon o kockanju, nazvavši ih odlukama i zakonima o kriminalu.

Stranka VMRO-DPMNE će biti deo tehničke vlade, iako su upozorili da neće glasati za vladu.

BONUS VIDEO: NA STAROM MESTU - Ograda iz Severne Makedonije vraćena u Beograd gde je bila od 1936. do 1956.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)