HODAO NAG ISPRED UČENIČKOG DOMA: Nesvakidašnji incident u komšiluku, policija ostala zatečena onim što vidi

Novosti online

20. 02. 2024. u 11:23

MUŠKARAC (44) priveden je u bjelovarsku policiju jer je potpuno nag šetao po parkingu ispred Doma učenika srednjih škola u Bjelovaru.

ХОДАО НАГ ИСПРЕД УЧЕНИЧКОГ ДОМА: Несвакидашњи инцидент у комшилуку, полиција остала затечена оним што види

Foto AP

Kako piše lokalni portal Bjelovar.live, incident se dogodio juče oko 7 sati ujutru, a bilo je i svedoka ovog nesvakidašnjeg događaja.

Bjelovarska policija izašla je na teren i zatekla spomenutog kako „baulja” po parkingu.

Muškarac je uhapšen i priveden u stanicu, a sledi mu prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mir pošto je svojim izdanjem vređao i omalovažavao moralne osećaje građana.

Prema trenutnim navodima, muškarac nije bio pod uticajem alkohola.

BONUS VIDEO: PRIČE IZ HRONIKE: Kako trgovci ljudima vrbuju žrtve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)