NEKI ljudi, nažalost, imaju zarobljen um, a neki imaju i zagađen um, rekao je večeras predsednik Srpskog narodnog veća Milorad Pupovac reagujući na reči sisačkog biskupa Vlada Košića u kojima poredi zemljotres sa borbom protiv Srba i Turaka.

Republika Srpska

12.01.2021. 22:15

Biskup je sve lijepo rekao,on voli svoj narod i bori se protiv drugog naroda,,,a sto mi ne volim svoj narod nije nam niko kriv i sto u BG nema spomenika Jaseonovcu sami smo kriv,,,,daće Bog pa će jednog dana i on da nikne na ušću Save u Bg gdje mu je i mjesto

Pera

15.01.2021. 09:02

@Republika Srpska - Da malo ispravim: Biskup voli svo narod ali veoma mnogo mrzi druge narode, posebno one za koje zna da su po mnogo čemu kvalitetniji od "svog naroda".Ne slažem se da mi ne volimo svoj narod jer je istorija pokazala suprotno. Ni jedan balkanski narod nije toliko života dao za svoju domovinu kao Srbi.Samo što Srbi nemaju taj zapadnjački mentalitet da mrze druge nacije. Srbima su svi prijatelji i Srbi brzo praštaju i najveće zločine i nepravde. Naravno, za razliku od "civiliziranih" Hrvata,Nemaca, Engleza i dr.