IZ Evropske unije poručuju vlastima u Bosni i Hercegovini da je situacija sa migrantima koji se nalaze na teritoriji ove zemlje neprihvatljiva.

buki

16.01.2021. 08:47

Vi, (EU i NATO) ste nametnuli izbeglice ne samo BiH, nego svima, jer ste pod parolom lažne demokratije i brige za ljudska prava naoružavali i podržavali jedne, a kažnjavali i uvodili sankcije drugima. Pošto ste vi opljačkali Irak, Libiju, Siriju, a one manje bogate zarazili i osakatili, izbeglicu su vaše a ne bosanske, rumunske ili srpske. Sad ćete da naštampate koji milion evra i na kontu toga da one koji vam ne trebaju utrapite nama, iako ni sa čim nismo doprineli njihovoj muci i moranju da napuste svoje domove. Uostalom, oni i ne žele da budu kod nas, jer smo siromašni koliko i oni zahvaljujući ratovima, sankcijama i svom zlu, koje nam opet vi isti, nanosite u poslednjih preko 100 godina.

vladimir

16.01.2021. 17:36

Gospodo iz EU i NATO-a, vi ste od njih napravili izbeglice,napadajući njihove zemlje. Vaša je obaveza da brinete o njima. Mi koji smo takođe bombardovani od vas nismo dužni da vodimo računa o tim izbeglicama. A i nama ste napravili skoro milion izbeglica sa Jugoslovenskh prostora. To izazivanje zla po svetu,bombardovanje, građanskih ratova i drugih terorističkih i kriminalnih radnji vam se obija o glavu. Pa sad žanjite što ste sejali.