ZELENSKI STIGAO U ITALIJU: Sastaće se sa Đorđom Meloni nakon čega ga očekuje susret sa papom Franjom

Đ.G.

13. 05. 2023. u 10:53

VLADIMIR Zelenski doputovao je u Rim i sastaće se sa predsednikom i premijerkom Italije kasnije u subotu, javio je novinski kanal rainews .

ЗЕЛЕНСКИ СТИГАО У ИТАЛИЈУ: Састаће се са Ђорђом Мелони након чега га очекује сусрет са папом Фрањом

Foto: Profimedia

Na aerodromu Čampino Zelenskog je dočekao ministar spoljnih poslova Italije i zamenik premijera Antonio Tajani. Kako se očekuje, tada će Zelenski otići na sastanak sa predsednikom Serhiom Matarelom, nakon čega će razgovarati sa premijerkom Đorđom Meloni. U popodnevnim satima Zelenskog će primiti papa Franja. Prema pisanju lista la Repubblica, Zelenski bi mogao da ostane u Rimu preko noći da bi ujutru odleteo za Berlin.

Italijanska policija je pojačala mere bezbednosti u vezi sa dolaskom predsednika Ukrajine, organizujući zonu zabrane letova u centru prestonice. Odvojene oblasti su pod kontrolom vodiča pasa, snajperista i sapera, kanalizaciona mreža, parkovi i reka Tibar ostaju pod nadzorom. Ukupno je oko 1.000 policajaca uključeno u plan bezbednosti, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: POČELO OBELEŽAVANjE DANA POBEDE U MOSKVI - Veličanstvena parada na Crvenom trgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)