MASK ORGANIZUJE AUKCIJU: U ponudi 584 predmeta - među njima znakovi Tvitera

Tanjug

10. 08. 2023. u 12:25

VLASNIK platforme X Ilon Mask odlučio je da organizuje aukciju predmeta vezanih za prošlost ove kompanije, koja je dugo godina bila poznata pod imenom Tviter.

МАСК ОРГАНИЗУЈЕ АУКЦИЈУ: У понуди 584 предмета - међу њима знакови Твитера

Foto: AP

Na aukciji se nude 584 predmeta, a među njima su znakovi Tvitera koji su nekad visili na zgradi ove firme, kao i stolovi za kafu, ogromni kavezi za ptice ili ulja na platnu, prenosi Bi-Bi-Si.

Jedan od znakova Tvitera sa poznatim logom plave ptice je i dalje pričvršćen na zgradi kompanije u San Francisku, ali i on je stavljen na aukciju.

U ponudi su i desetine stolova i stolica, di-džej kabina i dovoljno muzičkih instrumenata za opremanje benda.

Aukcija je nazvana "Ribrending Tvitera: Onlajn aukcija suvenira, umetničkih dela, kancelarijskih potrepština i mnogih drugih stvari!"

Foto: AP

Na aukciji će se naći i dve uljane slike fotografija koje su postale čuvene na Tviteru.

Prva je selfi glumice Elen Dedženeris na dodeli Oskara 2014. godine na kome se vidi mnoštvo holivudskih zvezda kao što su Bredli Kuper, Meril Strip, Kevin Spejsi ili Dženifer Lorens.

Drugi je fotografija bivšeg predsednika SAD Baraka Obame kada je ponovo izabran na ovu funkciju u novembru 2012. godine, a na njoj grli svoju suprugu Mišel.

Aukcija počinje 12. septembra i završava se dva dana kasnije.

BONUS VIDEO: Versaj blista četiri veka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)