POVRATAK U VELIKOM STILU: Tramp se vratio na Tviter nakon dve i po godine - Ovo je njegova prva objava

Tanjug

25. 08. 2023. u 07:22

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp vratio se na platformu X (Tviter), objavljujući svoju prvu poruku na toj društvenoj mreži posle više od dve i po godine pauze, a ubrzo nakon što se predao u zatvoru u Atlanti u američkoj državi Džordžiji pod optužbom za zaveru za pokušaj poništavanja svog izbornog poraza na predsedničkim izborima 2020. godine.

ПОВРАТАК У ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Трамп се вратио на Твитер након две и по године - Ово је његова прва објава

Foto Tanjug/AP

Tramp je postavio svoju fotografiju uz poruku: "Mešanje u izbore. Nikad se ne predaj!" zajedno sa linkom koji vodi do njegove veb-stranice koja vodi do stranice za prikupljanje sredstava, preneo je AP.

To je bila prva Trampova objava na toj društvenoj mreži od 8. januara 2021. godine kada je Tviter suspendovao njegov nalog na neodređeno vreme, navodeći zabrinutost da bi mogao da podstakne dodatno nasilje nakon napada njegovih pristalica na zgradu Kapitola 6. januara te godine. Trampov nalog je vraćen prošlog novembra, ubrzo nakon što je američki milijarder Ilon Mask preuzeo kompaniju.

Tramp, međutim, nije pisao poruke na Tviteru do sada, insistirajući da je srećniji na svom sajtu Truth Social koji je pokrenuo tokom zabrane.

Tramp, aktuelni kandidat za republikansku predsedničku nominaciju, mesecima je govorio da planira da se vrati na platformu u, kako je navodio, "pravo vreme", prema neimenovanom dobro obaveštenom izvoru. Tramp je objavio poruku na platformi X dok je bio u svom privatnom avionu, leteći nazad iz Atlante u svoju letnju kuću u američkoj državi Nju Džerzi kasno u četvrtak pošto je pušten uz kauciju od 200.000 dolara, nakon što je proveo 20 minuta u zatvoru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!