KRENUO DA SE PENJE PO AJFELOVOM TORNJU, PA ZAMALO UPROPASTIO VERIDBU MLADOM PARU: Nesvakidašnja scena u Parizu

Tanjug

20. 10. 2023. u 13:17

FRANCUSKA policija uhapsila je čoveka koji se uspentrao na Ajfelov toranj u Parizu, što je dovelo do toga da su posetioci privremeno ostali na vrhu tornja, uključujući reportera AP-a i par iz Vašingtona koji je tokom čekanja odlučio da se veri.

КРЕНУО ДА СЕ ПЕЊЕ ПО АЈФЕЛОВОМ ТОРЊУ, ПА ЗАМАЛО УПРОПАСТИО ВЕРИДБУ МЛАДОМ ПАРУ: Несвакидашња сцена у Паризу

Foto EDOUARD MONFRAIS-ALBERTINI / PROFIMEDIA

Njega su sa tornja skinuli vatrogasci, nakon čega je uhapšen.

Policija je saopštila da je čovek nosio transparent o američkoj pevačici Bili Ajliš i da je na njemu pisalo: "Slobodna Bili Ajliš".

Zbog njegovog penjanja po tornju, liftovi na Ajfelovom tornju su privremeno prestali da rade, zbog čega je mladić odlučio da tu zaprosi svoju devojku, umesto u restoranu kako je planirao.

Devojka je nakon prosidbe rekla da nije mogla da ne pristane jer, kako je rekla, ko može da odbije dok se nalazi zarobljen na vrhu tornja od 330 metara.

BONUS VIDEO:KOME SMETAJU DECA SA KOSMETA?Snimak koji će vam naterati suze na oči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!