(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) POGINUO DEDA MRAZ, DODELA PAKETIĆA SE ZAVRŠILA KOBNO: Sve se desilo naočigled mališana i njihovih roditelja

Novosti online

22. 12. 2023. u 11:17

MUŠKARAC obučen kao Deda Mraz poginuo je prilikom pada sa 24. sprata balkona stambene zgrade u ruskom gradu Čeljabinsku.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК) ПОГИНУО ДЕДА МРАЗ, ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА СЕ ЗАВРШИЛА КОБНО: Све се десило наочиглед малишана и њихових родитеља

Foto: Pixabay

Kako javljaju lokalni mediji, muškarac je trebalo da siđe u dvorište na dečiju zabavu i podeli paketiće.

Nesreći su svedočili deca i odrasli, koji su bili okupljeni u dvorištu zgrade sa koje je muškarac pao, pišu RIA Novosti.

Na Telegram kanalu koji prati dešavanja u Čeljabinsku objavljen je snimak čoveka obučenog kao Deda Mraz kako se penje preko balkona višespratnice, držeći se za konopac, ali u nekom trenutku počinje da se spušta i da pada, prenosi agencija "RIA Novosti".

Prema informacijama koje je ruska agencija dobila u tužilaštvu, nastradali muškarac je 1974. godište.

U toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog incidenta.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: ODUVAO GA VETAR: Mećava pogodila rusku Jakutiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)