DEČAK (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).

Komentari (6)

Patronije

03.01.2024. 12:14

Седам пута у тексту од неколико реченица напишете "српски дечак" а при томе овај убица није српски него немачки дечак и Мануел не зна ни реч српског нити је икада био у Србији. То сам прочитао на гомили немачких портала који нигде не пишу о "српском дечаку" .

DaDjo

03.01.2024. 13:42

Zapadnoj javnosti je jasno da je dečak Srbin i da je ubio devojčicu verovatno ili skoro sigurno samo zato što je Srbin. Možda on i nerazume Srpski i ima Nemački pasoš i zove se Adolf ali ubio je skoro sigurno zato što je Srbin, a ne zato što je u glavi Nemac. Da je ona ubila njega bio bi on Nemac a njoj bi našli nekog u rodbinskoj liniji ko je iz Srbije i ona bi bila Srpkinja i opet bi pisali tako da se jasno podrazumeva da je ubila zato što je Srpkinja.

Pravo ime

04.01.2024. 10:12

Роми нису Срби,могуће да му је отац наш држављанин који је пљувао по Србији да би се тамо дочепао боравишта.Чуј вера,још ће сатанисту назвати православцем.Баш извештавате,седи доле недовољан 1.