TRAGEDIJA U PORODICI TRAMP: Melanija objavila tužne vesti

Novosti online

10. 01. 2024. u 07:31

AMALIJA Knavs, majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, umrla je, objavila je njena ćerka na društvenoj mreži Iks.

ТРАГЕДИЈА У ПОРОДИЦИ ТРАМП: Меланија објавила тужне вести

Foto: EPA

- Amalija Knavs je bila snažna žena koja se uvek nosila sa gracioznošću, toplinom i dostojanstvom. Bila je u potpunosti posvećena svom mužu, ćerkama, unuku i zetu. Nedostajaće nam i nastavićemo da poštujemo i volimo njeno nasleđe - napisala je Melanija.

Savetnik za kampanju bivšeg predsednika Donalda Trampa potvrdio je za Si-En-En smrt Knavs.

Knavs je bila iz Slovenije i bila je tekstilni radnik. Ona i njen suprug Viktor živeli su u Americi i često su viđani u Vašingtonu nakon što je njihov zet postao predsednik 2017.

Penzionisani par je održavao redovne kontakte sa porodicom Tramp tokom predsednikovanja i često su putovali sa njima u Mar-a-Lago i Nju Džerzi.

Knavsi su posedovali kuću u Sevnici, mirnom industrijskom gradu od 5.000 stanovnika, smeštenom u bujnoj dolini sa drvećem na obalama reke Save u centralnoj Sloveniji, gde je Melanija Tramp pohađala osnovnu školu.

Ali pošto je njihov unuk Baron Tramp rođen 2006. godine, većinu vremena su provodili u Njujorku, rekle su tada komšije.

Postali su državljani SAD 2018. godine, zahvaljujući kontroverznom dobijanju državljanstva kroz sponzorstvo njihove odrasle ćerke - kategorija viza koju je Trampova administracija nastojala da ukine. Donald Tramp je oštro kritikovao migraciju zasnovanu na porodici, redovno je nazivajući "lančanom migracijom".

Melanija Tramp je dobila američko državljanstvo 2006. godine.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024