OSTAVILA ĆERKICU SAMU I OTIŠLA NA ODMOR: Devojčica (2) umrla od gladi

Novosti online

20. 03. 2024. u 09:05

MAJKA iz Ohaja, čija je 16-mesečna ćerkica umrla nakon što ju je ostavila samu u stanu na 10 dana prošlog leta, dok je ona otišla na odmor, osuđena je u ponedeljak na doživotni zatvor, bez mogućnosti uslovne slobode.

ОСТАВИЛА ЋЕРКИЦУ САМУ И ОТИШЛА НА ОДМОР: Девојчица (2) умрла од глади

Foto: Profimedia

Kristel Kandelario (32) izjasnila se krivom prošlog meseca za teško ubistvo i ugrožavanje dece u sklopu sporazuma o priznanju krivice sa tužiocima, koji su odbacili dve tačke optužnice za ubistvo i optužbu za teški napad.

Vlasti su rekle da je majka ostavila svoju ćerku Džejlin samu u ogradici za bebe u njihovom domu u Klivlendu i otišla na odmor u Detroit i Portoriko u junu 2023. godine. Kada se vratila kući 10 dana kasnije, pronašla je devojčicu kako ne diše u ogradici i pozvala hitnu pomoć. Hitna pomoć je ustanovila da je dete "ekstremno dehidrirano" i proglasili su je mrtvom ubrzo nakon što su stigli.

Obdukcija je utvrdila da je devojčica umrla od gladi i teške dehidracije.

Sudija Okružnog suda Brendan Šihan rekao je mami da je počinila "krajnju izdaju" ostavljajući ćerku samu bez hrane.

- Kao što nisi pustila Džejlin iz ogradice, tako i ti treba da provedeš ostatak života u ćeliji bez slobode. Jedina razlika će biti u tome što će te zatvor bar nahraniti i dati tečnost koju si joj uskratila - rekao je sudija.

Kandelario, koja se borila sa depresijom i srodnim problemima mentalnog zdravlja, rekla je da se svakodnevno moli za oproštaj.

- Ne pokušavam da opravdam svoje postupke, ali niko nije znao koliko sam patila i kroz šta prolazim... Neka mi Bog i moja ćerka oproste - rekla je ona.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VULKAN NA ISLANDU: Sve češće erupcije na Islandu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima