Kineski ambasador je juče oštro odgovorio na optužbe iz SAD tokom sastanka u Savetu bezbednosti, rekavši svom američkom kolegi: "dosta je bilo".

Komentari (12)

Miloš

25.09.2020. 05:23

Stvorili su toliko problema u svetu da im se ne sudi samo zato što još malo drže pod kontrolom svetske institucije. Zato i ne čudi što im smeta svaka zemlja koja može da bude jaka. Bez Kine i Rusije bili bi svi robovi Amerike i njenih saveznika Engleza.

Dobi

25.09.2020. 09:47

Istina koju je kinez sasuo u lice na naj istinitiji nacin, vredja do bola, nista sem istine ne moze toliko da uvredi ni coveka, kao pojedinca, ni naciju sire gledano.Bravo za Kinu u kojoj razum vlada u odnosu na poremecenu i sizofrenu logiku Amerike.

Varto Marx

25.09.2020. 10:40

Uaau kako boli istina i kako se brani predatavnica SAD, Keli Kraft, ne bira srestva ali nezna na koji nacin i kako da odgovori. Divim se Kineskom ptrdstavniku gospodinu Zang Dzun. Zapecatijo usta gospodjin Keli Kraft.

naivna

25.09.2020. 11:36

Kakva sramota na ocigled celoga sveta:americka ambasadorka se ponasala kao da je na smederevskoj pijaci. Gde joj je dostojanstvo i diplomatski zargon?

MILENA

25.09.2020. 13:38

A američka ambasadorka nastavlja u njihovom poznatom maniru. Osilili su se, a i svijet im je dugo i previše povlađivao, pa su izgubili odjećaj za mjeru, pristojnost, poštovanje za druge i kao da su zaboravili da oni nisu jedini ljudi na planeti Zemlji. Preuzeli su ulogu svemogućeg boga. Dvjesta pedeset miliona ( ili koliko ih već ima) Amerikanaca teroriše sedam milijardi ljudi.