UBIO SE PROFESOR I BIVŠI POSLANIK: Ostao bez posla zbog korone, život mu se pretvorio u pakao

Novosti online

17. 10. 2020. u 09:55

DOKTOR istorijskih nauka iz Burjatije, bivši poslanik parlamenta Tuve Nikolaj Abaev izvršio je samoubistvo, pišu ruski mediji.

УБИО СЕ ПРОФЕСОР И БИВШИ ПОСЛАНИК: Остао без посла због короне, живот му се претворио у пакао

Foto: Printskrin

Prema rečima Andreja Rinčina, 70-godišnji naučnik se ubio jer je ostao bez posla zbog korona virusa.

- Moja izolacija ovde na Bulevaru Karla Marksa pretvorila se u prisilno zatvaranje, bez besplatne hrane. Umirem od iscrpljenosti, dijabetesa, anemije - napisao je Abaev svojim Krasnojarskim kolegama u junu 2020. godine.

Nikolaj Abaev je bio orijentalista, budista, sinolog... 

Takođe je predavao filozofiju na državnom univerzitetu Tuva i bio je na čelu laboratorije nomadskih civilizacija.

Naučnik je objavio preko tri stotine naučnih publikacija na ruskom, engleskom, korejskom, kineskom, mongolskom i bugarskom jeziku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!