TRŽNI CENTRI KAO NA "CRNI PETAK": Englezi pojurili u božićnu kupovinu pre zaključavanja (FOTO)

Tanjug

20. 12. 2020. u 00:38

ENGLESKE radnje bile su večeras prepune budući da su kupci imali samo nekoliko sati da kupe božićne poklone pre nego što su u ponoć zatvorene prodavnice u Londonu i na jugoistoku zemlje.

ТРЖНИ ЦЕНТРИ КАО НА ЦРНИ ПЕТАК: Енглези појурили у божићну куповину пре закључавања (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP Photo

Haos je usledio nakon što je britanski premijer Boris Džonson u subotu popodne otkrio da će u trećini Engleske - uključjući London - biti uveden viši nivo antiepidemijskih restrikcija od ponoći, prenosi Dejl Mejl.

Slike iz Oksford Strita u Londonu prikazuju ogromne gomile kupaca koji preplavljuju radnje kako bi kupili poklone u poslednjem trenutku pre uvođenja mera četvrtog nivoa.

U međuvremenu, ogromni redovi stvorili su se duž glavnih ulica i supermarketa u zemlji u subotu kako bi se ljudi snabdeli onim što im treba za Božić.

Biće zatvoreno sve osim prodavnica sa osnovnom robom i ograničena putovanja, uključujući naredbu „ostanite kod kuće" za sam Božić - iako je sam Džonson pre samo nekoliko dana insistirao da bi bilo nehumano "seckati petodnevne praznične mehuriće", navodi list.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!