JERMENSKI GERILCI ZADALI UDAR AZERIMA: Baku odgovorio, pokrenuta velika operacija u Hadrutu

Novosti online/Đ. M.

28. 12. 2020. u 09:49

AZERBEJDžANSKE oružane snage pokrenula je veliku operaciju nakon što je grupa njihovih vojnika ubijena u zasedi u području Hadrut u Nagorno-Karabahu.

ЈЕРМЕНСКИ ГЕРИЛЦИ ЗАДАЛИ УДАР АЗЕРИМА: Баку одговорио, покренута велика операција у Хадруту

Foto: Printscreen

Kako javljaju azerbejdžanski mediji, narednik Ganbarov Elmir, ubijen je, a još jedan vojnik je ranjen u zasedi koju su postavile lokalne jermenske snage, piše Al Masdar.

- 27. decembra, oko 15.30, odred od šest jermenskih vojnika koji su ostali u Karabahu napao je jedinicu azerbejdžanske vojske u selu Agdam, u regiji Hadrut. Ubijen je vojnik Ganbarov Elmir Rail, a ranjen je vojnik Alijev Emin Suleiman - izvestilo je danas azerbejdžansko Ministarstvo odbrane.

U saopštenju ministarstva se navodi da je grupa jermenskih vojnika odgovorna za napad uništena, i da će u slučaju da se ovakve akcije ponove, preduzeti oštre mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!