ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ NOVOGODIŠNJE NOĆI: "Kiša" mrtvih ptica padala sa neba, snimak iz Italije prestravio stanovništvo (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 09:40

STOTINE mrtvih ptica padale su sa neba u Rimu tokom novogodišnje noći, a kako pišu lokalni mediji razlog ovog apokaliptičnog prizora su verovatno vatrometi.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР ИЗ НОВОГОДИШЊЕ НОЋИ: Киша мртвих птица падала са неба, снимак из Италије престравио становништво (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Objavljeni snimci prikazuju desetine leševa ptica rasutih po zemlji, piše RIA Novosti.

- Izvinite, ali više nemam želju da slavim novu godinu. Stotine mrtvih ptica su svuda oko mene - napisala je jedna korisnica društvenih mreža na tviteru.

Iz Međunarodne organizacije za zaštitu životinja rekli su da su uzrok smrti ptica verovatno vatrometi koji su lansirani u novogodišnjoj noći iznad italijanske prestonice.

- Verovatno su umrle od straha. Moguće je da su se sudarale jedna sa drugom, uletale u prozore ili dalekovode. A takođe je moguće da su umrle od srčanog udara - rekla je portparolka organizacije Loredana Diljo.

Kako je rekao šef italijanskog ogranka te organzacije Masimo Komparota, oni svake godine traže zabranu prodaje petardi i vatrometa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)