TLO SE NE SMIRUJE: Otvorio se krater dubok 20 metara, koji je progutao nekoliko automobila (FOTO/VIDEO)

Tanjug

08. 01. 2021. u 12:37

NA parkiralištu u blizini kovid centra u Napulju jutros se uz buku, lomljavu i zvuk eksplozije otvorio veliki krater u zemlji, dubok 20 metara.

ТЛО СЕ НЕ СМИРУЈЕ: Отворио се кратер дубок 20 метара, који је прогутао неколико аутомобила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Pritnskrin

U ponor su se uz buku sručile tone zemlje, asfalta, kamenja i nekoliko automobila koji su tu bili parkirani.

Na licu mesta, piše agencija Agi, nalaze se vatrogasci koji uz pse tragače pokušavaju utvrditi da li se među urušenim materijalom i vozilima nalaze i osobe. Za sada nema informacija o povredženima ili eventualno nestalim.

Krater i urušavanje zemlje su oštetili kablove i cevi pa je bio neophodno evakuisati hostel, zgradu gde su smešteni lakši kovid pacijenti, ali centralna bolnica i glavni kovid-centar nisu pretrpeli štetu niti su ugroženi, pa nastavljaju sa radom.

Vlasti isključuju mogućnost namerne eksplozije, a policija istražuje uzroke. Agencija podseća da su proteklih dana u Naupulju bile velike kiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!