PUTIN NALOŽIO ISPITIVANJE VAKCINE NA NOVE SOJEVE VIRUSA: Potrebne su nam detaljne analize!

Tanjug

13. 01. 2021. u 17:44

RUSKI predsednik Vladimir Putin naložio je da se ispita kako će ruska vakcina protiv korona virusa delovati u situaciji kada postoji mnogo sojeva virusa.

ПУТИН НАЛОЖИО ИСПИТИВАЊЕ ВАКЦИНЕ НА НОВЕ СОЈЕВЕ ВИРУСА: Потребне су нам детаљне анализе!

Foto AP

Na današnjem sastanku sa članovima kabineta, ruski lider je istakao da neke zemlje beleže porast stope zaraze bez očiglednih razloga: bilo zbog novih varijanti virusa bilo zbog nepoštovanja zahtevane discipline tokom praznika, preneo je TASS .

On je naglasio da je ruska vakcina već pokazala da je najbolja na svetu, ali je dodao da su temeljna istraživanja od suštinskog značaja. 

- Znam mišljenje stručnjaka. Znam da veruju da će naša vakcina delovati i da će efikasno delovati iako se sojevi razlikuju. Međutim, potrebna su nam detaljna istraživanja - rekao je Putin i dodao:

- Sada je potpuno očigledno, a i primena u praksi to pokazuje da jeste i ja mislim da je ruska vakcina najbolja na svetu - rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, nijedan drugi sličan preparat ne pokazuje toliki nivo zaštite i bezbednosti kao ruska vakcina. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!