IZVRŠNI direktor kompanije "Moderna", Stefan Bansel, izjavio je da će korona virus, koji je preplavio bolnice i zaustavio svetsku ekonomiju, biti tu zauvek.

Komentari (7)

Nebojša

14.01.2021. 08:26

Pa znaju oni kako su napravili virus i sta spremaju, kakve ce mutacije da radi. Tri cilja imaju, sterilizacija vakcinama, biznis vakcinama i dovodjenje covecanstva na 1 milijardu stanovnika. Mene samo cudi da im neke istocne sile ne stanu na put ali verujem da ce do 2025. i to da se desi. Ovo je zakljucavanje sveta u koncentracini logor savremenog tipa gde oni drze sve pod kontrolom.

Grundfos

14.01.2021. 08:46

Naravno da će biti prisutan kad ga stalno bacaju i modifikuju da bi zgrtali novac,a i politika moćnika je da što više ljudi poumire i smanji se broj stanovnika da bi masnovrati lepše živali.

Baja

14.01.2021. 08:50

Virusi postoje od pamtiveka. Za sada je poznato oko 300 hiljada. Njihova priroda nije poznata, ali se smatra da su regulatori prirode. Većina je korisna. Moguće je da je pandemija korone odgovor prirode na drastičan skok svetske populacije, enormno zagadjenje voda i atmosfere, uništavanje životne sredine, pre svega prašuma, štetna radijacija, itd.

stari doktor

14.01.2021. 09:06

U pravu je, kao što je to slučaj sa virusima gripa. Imaćemo svake godine dvostruku imunizaciju: protiv 3-4 vaijante gripa i verovatno istov toliko varijanti kovida koje će neprekidno mutirati. To je krajnji, iz sadašnje tečke gledišta, realni i racionalni ishod ove epidemije. A večiti izvor noviteta biće, kao i obično sa gripom, najmnogoljudnija zemlja sveta.