GRETA O TRAMPOVOM ODLASKU IZ BELE KUĆE: Deluje kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj budućnost! (FOTO)

Novosti onlajn

22. 01. 2021. u 16:28

GRETA Tunberg 18-godišnja aktivistkinja za zaštitu životne sredine je na društvenim mrežama proslavila kraj mandata bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, pa je pozdravila njegov odlazak.

ГРЕТА О ТРАМПОВОМ ОДЛАСКУ ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ: Делује као врло срећан старац који се радује светлој будућност! (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Ona je na Tviteru objavila fotografiju Trampa i njegove supruge Melanije nakon oproštajnog govora, a pre odlaska helikopterom iz Bele kuće.

- Deluje kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako je lepo to videti - napisala je u opisu fotografije.

Tunberg se na ovaj način odgovorila na reakciju Donalda Trampa na njen govor na klimatskom samitu UN-a 2019. godine, kada joj se on narugao na istoj društvenoj mreži.

- Čini se kao srećna mlada devojka koja se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako lepo za videti - poručio je tada Tramp.

Te međusobne provokacije su se nastavile i nakon te 2019. godine pa je tako Greta promenila i svoj opis u biografiji na Tviteru na osnovu Trampovog komentara kada je časopis Tajm proglasio osobom godine.

- Greta mora da poradi na svom problemu sa ljutnjom, a nakon toga otići na dobar staromodni film sa prijateljem. Opušteno Greta, opušteno - napisao je tada Tramp.

Ona je ubrzo uzvratila pa je ispod svoje fotografije na Tviter profilu napisala da je ona "tinejdžerka koja radi na rešavanju problema s ljutnjom te da trenutno opuštena gleda dobar staromodni film sa prijateljem".

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)