SLAVSKA SALATA SA RIBOM I CVEKLOM: Neverovatna zamena za rusku salatu
MOŽETE da je služite i kao zamenu za obrok, slavska salata sa cveklom i ribom će oduševiti sve goste .
Isprobajte recept za slavsku salatu sa cveklom i ribom za koju će vam trebati pola sata za pripremu, pa možete da spremate tik pred veselje. Nijedna slava ili praznici ne mogu da se zamisle bez ruske ili mimoze, saznajte od nas koja je super zamenu za ove salate.
Ukrasite vašu slavsku trepzu predjelom kojem neće odoleti nijedan gost. Ova salata sa cveklom i ribom ne samo da je ukusna, već i predivno izgleda.
Sastojci:
* 1 cvekla
* 350 g fileta ribe po želji
* 1 crni luk
* 1 limun
* 2 topljena sira
* 100 g tvrdog sira
* orasi po ukusu
* majonez
Recept za slavsku salatu sa cveklom i ribom:
- Filete ribe ispržite, a cveklu i šargarepu skuvajte. Zatim povrće i ribu iseckajte, kao i crni luk. Crni luk prelijte sokom od limuna.
- Topljeni sir stavite u zamrzivač, pa ga izrendajte preko majoneza i premažite majonezom ili napravite "mrežu", a onda pospite mlevenim orasima. Opet ide majonez, pa cvekla koju ćete posoliti.
- Napravite "mrežu" od majoneza, pa pospite rendanim sirom. Slavska salata sa cveklom i ribom je gotova.
(Super Žena/B 92)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
OVAKO GA PRAVE ITALIJANI, OVA 2 SASTOJKA SU KLjUČNA: Bolonjeze sos
29. 11. 2023. u 20:13
TOPI SE U USTIMA, A NIJE KREMPITA: Brzi vanila kolač, koji se ne peče
30. 11. 2023. u 17:00
UŽAS NA DUNAVU: Sudarila se dva broda, ima mrtvih, traga se za nestalima
DVE osobe su poginule, a pet se vodi kao nestalo kada su se dva broda sudarila na Dunavu, kod mađarskog grada Veroce, oko 50 kilometara severno od Budimpešte, saopštila je danas policija.
19. 05. 2024. u 12:04
ŠOK U UKRAJINI: Zelenski bi mogao da bude optužen, sve će biti poznato posle 20. maja
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski bi mogao biti optužen za podrivanje demokratije u Ukrajini nakon što mu mandat istekne 20. maja.
19. 05. 2024. u 08:47
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)
ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.
20. 05. 2024. u 11:53
Komentari (0)