NAJBOLJE POSNE KROFNE: Kada ih vidite, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja (VIDEO)

Novosti online

11. 10. 2023. u 16:00

TOKOM posnih dana možete da se zasladite krofnama koje se prave bez jaja i mleka.

НАЈБОЉЕ ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их видите, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Printskrin/Šta za ručak?

Posne krofne mogu biti ukusnije od običnih, ali samo ako se spreme po ovom receptu:

Sastojci:

400ml vode

1 kašičica šećera
1 kašika brašna
30gr. kvasaca
3-4 kašike šećera
100ml. ulja
2 kesice vanil šećera
700gr. brašna + 50gr.

Priprema:

Umesite testo od navedenih sastojaka. Zamešeno testo pustite da nadođe, a zatim razviti koru 1cm debljine. Rezati modlom krofne i pržiti u dubokom ulju na 190 stepeni Celzijusa.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!