KEVINU SPEJSIJU PRETI VIŠEGODIŠNJA ROBIJA: Danas počinje suđenje glumcu koji je osumnjičen da je seksualno zlostavljao četvoricu muškaraca

Tanjug

28. 06. 2023. u 08:39

DVOSTRUKOM dobitniku Oskara, glumcu Kevinu Spejsiju danas će početi suđenje u Londonu zbog optužbe da je pre dve decenije seksualno zlostavljao četvoricu muškaraca.

КЕВИНУ СПЕЈСИЈУ ПРЕТИ ВИШЕГОДИШЊА РОБИЈА: Данас почиње суђење глумцу који је осумњичен да је сексуално злостављао четворицу мушкараца

Foto: EPA

Spejsi (63) se izjasnio da nije kriv po desetak tačaka optužnice, uključujući seksualni napad, nepristojan napad i navođenje osobe da se uključi u seksualne aktivnosti bez pristanka.

Ako bude proglašen krivim, poznati glumac bi mogao da bude osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Spejsi je rekao da bi oslobađajuća presuda u ovom slučaju mogla da oživi njegovu karijeru, koja je uglavnom "zamrznuta" otkako su se pojavile optužbe za seksualne zloupotrebe koje je vršio ovaj oskarovac.

- Postoje ljudi koji su spremni da me zaposle onog trenutka kada u Londonu budem oslobođen ovih optužbi - rekao je Spejsi u retkom intervjuu, objavljenom ovog meseca u nemačkom časopisu Cajt, i požalio se da su ga mediji pretvorili u "čudovište".

Predviđa se da će suđenje pred sudom u Sauvarku trajati četiri nedelje, a poznati glumac - optužen pod svojim punim imenom, Kevin Spejsi Fovler - na slobodi je uz kauciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave