NIKOLINA KOVAČ KAPOR POKAZALA BRATA: Devojke kažu da je opasan frajer

Novosti onlajn

22. 07. 2023. u 23:45

PEVAČICA Nikolina Kovač Kapor oglasila se danas na društvenim mrežama i sa pratiocima podelila radosne vesti.

НИКОЛИНА КОВАЧ КАПОР ПОКАЗАЛА БРАТА: Девојке кажу да је опасан фрајер

Foto: Z. Jovanović Mačak

Naime, njen brat Stefan slavi rođendan, a sestra mu je uputila emotivnu čestitku. Inače, njenog brata nismo imali priliku često da viđamo u javnosti, on vodi miran i povučen život daleko od medija.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Stefan je velika podrška sestri kada je njena karijera u pitanju, ali i zetu Saši sa kojim najčešće trenira u teretani.

Devojke kažu da je pvačicin brat opasan frajer, pa je tako postao miljenik lepšeg pola, a na mrežama možemo videti njegove fotografije gde pokazuje mišićavo telo.

Iako on živi u Sarajevu, a Nikolina u Beogradu, to im nije prepreka, pa se često viđaju na porodičnim okupljanjima. Posebno ga raduje druženje sa sestrinom decom, a prijatelji za njega kažu da je divan ujak.

Foto: Printskrin Instagram/nikolina.kovac

Podsetimo, pevačica je nedavno za naš portal govorila otvoreno o komleksu koju ima od detinjstva, ali je priznala i kako održava vitku liniju.

– Ja sam sklona gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi- rekla je Nikolina nedavno za Grand dodala:

–Ja čim se opustim dva dana u stanju sam da dobijem četri kilograma. Saša mi kaže da sam previše opterećena ali eto taj moj “problem“ i kompleks datira od malena. Prihvatila sam ga kao činjenicu i zato ne prepuštam ništa slučaju. U prvoj trudnoći sam se prejedala, u stanju sam bila da pojedem ceo porodični sladoled. A u drugoj sam baš pazila, međutim u obe trudnoće sam se ugojila sličan broj kilograma.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST Rada Manojlović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis