SALE TROPIKO: Pesme koje će se naći na novom albumu, imaće naš prepoznatljiv muzički fazon i zvuk (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

12. 10. 2023. u 19:05

POP ZVEZDA Aleksandar Cvetković, alijas Sale Tropiko sinoć je sa svojim Tropiko bendom nastupao u jednom beogradskom klubu i atmosferu doveo do usijanja.

САЛЕ ТРОПИКО: Песме које ће се наћи на новом албуму, имаће наш препознатљив музички фазон и звук (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pre nastupa Tropika, Sale je istako da za njega i momke iz benda tokom leta nije bila pauza, već da je bilo radno.

Foto: Novosti

- Ne pravim neku razliku između letnje i zimske sezone nastupa i koncerata, već kada je dobra energija, nama je uvek lepo. Ali ono što mogu da istaknem je to da pravim razliku između godišnjih doba i da nam je došla jesen, to je kada sam pre par dana video da je jedan žuti list pao sa grane drveta, dok sam džogirao u Miljakovačkoj šumi, eto... (smeh) - kaže Sale na početku razgovora.

Foto: Novosti

Pop zvezda je rekao da je srećan na kakav je odaziv pesma sa Editom Aradinović naišla kod publike.

- Duet "Baš smo uspeli" i saradnja sa Editom je super prošla. Drago mi je da u karijeri imam duet sa njom, jer je pesma baš dobro primljena kod publike na nastupima. Baš sam zadovoljan.

Foto: Novosti

U razgovoru za "Večernje Novosti" pop zvezda je najavio da je novi album Tropiko benda u pripremi, kakve će se pesme naći na istom, da je još malo pa gotov i da uskoro sledi promocija istog.

- Radi se, kada sve bude bilo gotovo, mogu da kažem da će biti velika promocija istog. Bićemo "mi - mi", a pesme koje će se naći na novom albumu, imaće naš prepoznatljiv muzički fazon i zvuk - završava Sale.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Saletom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)