NOVI ALBUM POVODOM 50. ROĐENDANA I 26 GODINA KARIJERE: Jana Todorović priznala od čega neće odstupati (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

27. 10. 2023. u 21:10

FOLK ZVEZDA Jana Todorović sinoć je održala nastup u srpskoj prestonici, u jednom beogradskom restoranu nakon dužeg vremena.

НОВИ АЛБУМ ПОВОДОМ 50. РОЂЕНДАНА И 26 ГОДИНА КАРИЈЕРЕ: Јана Тодоровић признала од чега неће одступати (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Jana nije krila koliko joj je srce puno što je prošle večeri zabavljala beogradsku publiku.

Foto: Novosti

Osim toga, folk zvezda je sve oduševila svojim izgledom, obzirom na to da je primetno smršala, a onda je za "Večernje Novosti" otkrila i na koji način.

- Smršala sam sedam, osam kilograma, prvo sam koristila injekcije, a onda sam pila neke tabletice, ujutru jednu, izgubila sam apetit i zadovoljna sam. Moj muž voli da sam mršavija, ne da mi da pijem te tablete i smatra da je bolje da skidam prirodno kile, moje zdravlje mu je na prvom mestu, ali nemam vremena za neke dijete - rekla je Jana.

Foto: Novosti

Folk zvezda važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastup i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije, te je tim povodom istakla  šta joj je bila najveća žrtva u životu.

- Najveća žrtva mi je što su mi falili porodica i ćerka, ali jednog dana će mi sigurno biti zahvalna što je ostajala sama sa tetkom, sa tatom i babom. Ja sam morala da radim da bih joj obezbedila bolji život. Kad je bila mlađa stalno se raspravljala sa mnom i govorila mi što je ostavljam, a sad kako postaje zrelija shvata sve - veli Jana za naš list.

Foto: Novosti

Jana je u poslednje vreme i te kako diskografski aktivna i zauzeta u muzičkom studiju, te je za samo mesec dana objavila tri nove pesme "Srce od pancira", "Ja  se udajem", "Čuvaj se čuvaj", kao i "Mani me", "Žena zmaj" i duet sa Šerifom Konjevićem "Ja sa tobom želim sve" u prethodnih nekoliko meseci, pa je tim povodom najavila novi album.

- Drago mi je da su se pesme zavrtele. Ne odstupam od svog prepoznatljivog stila, ali temeljno radimo na novom albumu, koji bi volela da izdam sledeće godine povodom 26 godina karijere i svog 50. rođendana. Neke pesme su i autobiografske, tako da se svako može pronaći - završava folk zvezda za "Novosti".

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Janom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)