PREMINUO POZNATI GLUMAC: Izdalo ga srce

Novosti online

01. 11. 2023. u 00:55

GLUMAC Tajler Kristofer umro je u 50. godini, piše Dejli mejl.

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Издало га срце

Foto

Najpoznatiji je po ulogama u serijama "Opšta bolnica" (General Hospital) i "Dani naših života" (Days of Our Lives), koje su mu donele pet nominacija za nagradu Dejtajm Emi.

-S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu, napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici".

Tužnu vest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

-Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali, poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - napisao je.

Kristofer Tajler glumio je od 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "Opštoj bolnici", dok je od 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe "Dani naših života".

Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008. do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)