SRPSKA ATINA U KRAJIŠKOM RITMU: Baja Mali Knindža digao pun Spens na noge, a onda su se na bini pojavila dva gosta i ukrali mu šou (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2023. u 19:51

PEVAČ Baja Mali Knindža u subotu uveče održao je koncert u punom novosadskom Spensu.

СРПСКА АТИНА У КРАЈИШКОМ РИТМУ: Баја Мали Книнџа дигао пун Спенс на ноге, а онда су се на бини појавила два госта и украли му шоу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Njega su na ovom spektaklu podržali i članovi porodice, supruga Dijana i deca, ćerke Smiljana i Anđela i sinovi. Naslednice su bile izuzetno raspoložene, sve vreme su pevale uglas sa tatom, kao i supruga koja je iz prvih redova bodrila svog muža. Ali, dvojica najmlađih sinova su ipak ukrali svu pažnju kada su se s ocem pojavili na bini.

Oni su na binu ušli da oca podrže dok peva njihovu omiljenu pesmu - Srpska Atina.

Pre Baje i tokom kratke pauze pevala je i talentovana pevačica Ivana Perić, a Baja je čak tri sata pevao na koncertu koji će se dugo prepričavati.

Baja Mali Knindža je otac šestoro dece iz dva braka. On se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njima, a izuzetno mu je bitno njihovo obrazovanje.

Ćerka Ljiljana živi u Americi, posvetila se tenisu i završila je master studije. Smiljana je završila Medicinski fakultet, dok je Anđela student Fakulteta za produkciju i režiju. Sin Nenad je završio Saobraćajnu školu.ž

Iz Singapura došao na Bajin koncert

Dečko iz Singapura došao je u Srbiju kako bi čuo i video Baju.

Singapurac je sa ponosom pred kamerama Hepija otpevao stihove na tečnom srpskom jeziku:

,,Kad sam bio mali znao sam svoj pravac,

oni bili katolici, a ja pravoslavac.

I kada su mene terali odavde,

pevali su Lepa naša, a ja Bože pravde".

Oko vrata je nosio krst i šal u bojama srpske zastave, sa sve natpisom Srbija, a po završetku izvođenja pesme se prekrstio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene