DIVNE VESTI ZA POČETAK GODINE: Sanja Kužet u dugom stanju, evo kog je pola bebica

Novosti onlajn

04. 01. 2024. u 19:25

SANjA KUŽET je u drugom stanju.

ДИВНЕ ВЕСТИ ЗА ПОЧЕТАК ГОДИНЕ: Сања Кужет у дугом стању, ево ког је пола бебица

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

Naime, kako se saznaje, voditeljka sa suprugom Nemanjom Živojinovićem čeka sina.

Kako navode iz Grand produkcije, voditeljka, budući da se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije "Zvezda Granda", već će otići na trudničko bolovanje.

Podsetimo, poznato je da Sanja Kužet svoj privatan život ne eksponira, a jednom prilikom otkrila je da je ljubavna priča sa sadašnjim suprugom, počela još u srednjoj školi.

Foto: ATA images

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U "JUTRU" MOJA PRODUŽENA RUKA | Novogodišnji "Novosti" intervju | Bojana Ristivojević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu