OSEĆAM SE JAKO DOBRO, SASVIM SAM ZDRAV: Bora Đorđević se oporavio, roker zapevao iz sveg glasa

Novosti onlajn

31. 01. 2024. u 23:20

FRONTMEN "Riblje čorbe" Bora Đorđević se definitivno oporavio i najavio je da nastavlja sa nastupima punom parom.

ОСЕЋАМ СЕ ЈАКО ДОБРО, САСВИМ САМ ЗДРАВ: Бора Ђорђевић се опоравио, рокер запевао из свег гласа

Foto: ATA images

Bora se oglasio na Instagram nalogu rok grupe i stavio tačku na spekulacije koje su kružile o njegovom jako lošem zdravstvenom stanju, nakon što je imao zdravstvenih problema krajem proišle godine zbog kojih je mora da otkaže nastupe.

Foto: ATA images

-Ja ću da pevam – zapevao je Bora Đorđević u nasjnovijem video snimku i pokazao da je sa njegovim glasom sve u najboljem redu, a potom dodao, a i njegovom psu Lari prijalo je pevačevo raspoloženje:

-Naravno da ću da pevam. I Lara peva. Osećam se jako dobro, sasvim sam zdrav. Vidimo se i u Trnavi u Slovačkoj, i u Brežicama i u Ljubljani. Riblja čorba dolazi i voli vas.

Podsetimo, Bori je krajem decembra bilo ozbiljno narušeno zdravklje, zbog čega je bend morao da otkaže nastup za doček Nove godine u Boru kao i veliki koncert u Nišu.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Vođa Riblje čorbe je naime tada zaradio ozbiljan grip, a pošto je inače imao problema sa jednim ozbiljnim hroničnim oboljenjem disajnih organa, lekari su u strahu od komplikacija zabranili bilo kakve nastupe.

Bora je mirovao neko vreme i sada je oporavljen i čio spremna za nove nastupe, a prvi će biti u slovačkom gradu Trnava gde nastupaju zajedno sa folkerom Acom Pejovićem.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije