SKROMNI U OČEKIVANJIMA: "Prijatelji" na pozorišnim daskama (FOTO)

Dušan Cakić

17. 02. 2024. u 16:40

GLUMCI parodije kultne američke serije "Prijatelji", koja je sinoć doživela beogradsku premijeru u MTS dvorani, ovenčani su velikim aplauzom poklanjajući se na kraju predstave.

СКРОМНИ У ОЧЕКИВАЊИМА: Пријатељи на позоришним даскама (ФОТО)

Foto: Bojan Petrović

Naime, sinoć su životi omiljenih karaktera iz nezaboravnih "Prijatelja" stigli  na pozorišne daske je dočekala "oberučke", raspoložena za humor, ali i ozbiljne životne dileme  koje nose životi glavnih aktera.

Foto: Bojan Petrović

Sinoć su se publici u savršeno skrojenim ulogama predstavili: Marija Bergam (Fibi), Andrija Kuzmanović (Džoj), Matea Milosavljević (Rejčel), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis  i ostale ženske uloge), Ognjen Nikola Radulović (Ros), Arsenije Tubić
(Čendler),  Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge). Predstava  se nalazi u "rediteljskim rukama" Nataše Radulović,  a nastala je po adaptiranom tekstu Nine Džuver.

Foto: Bojan Petrović

A dugoočekovani Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel.Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame.  Ko će na kraji biti sa kim, ostaje misterija...Iako su mnogi gledali seriju, predstava dokazuje da nije baš ipak sve isto!

Foto: Bojan Petrović

Nina Džuver koja je adptirala tekst poručila je da su sačuvali duh serije, te da će predstava biti zanimljiva čak i onima koji nisu pratili seriju, niti su njeni veliki ljubitelji.

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave