STIŽE JOŠ JEDNA BEBA U DOM RADANOVIĆA? Slobina Jelena spomenula prinovu, Slobodanova reakcija pokrenula glasine o trudnoći (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

20. 02. 2024. u 22:40

JELENA RADANOVIĆ zaintrigirala je mnoge izjavom o prinovi, nakon čega su krenule spekulacije da postoji mogućnost da je u drugom stanju.

СТИЖЕ ЈОШ ЈЕДНА БЕБА У ДОМ РАДАНОВИЋА? Слобина Јелена споменула принову, Слободанова реакција покренула гласине о трудноћи (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Njih dvoje pozirali su za medije pred početak gala slavlja koje su organizovali i dali kratku izjavu.

Jelena je odgovorom na postavljeno pitanje o trudnoći zaintrigirala novinare, a Slobina reakcija bila je dovoljna da mnoge navede da je njegova supruga već u drugom stanju.

Foto: Novosti

- Ju, jel vi to meni nešto slutite - rekla je mlada, a Sloba je na to klimnuo glavom da bi potom Jelena priznala da priželjkuje žensko dete, ali ono što je svima privuklo pažnju je da su, čim je postavljeno to pitanje prekinuli intervju.

Foto: Novosti

Podsetimo, gala slavlje Slobe i Jelene Radanović održava se u jednom luksuznom restoranu na Ada Huji, a među zvanicama se našao veliki broj estradnjaka.

Foto: Novosti

Pogledajte detaljno u videu:

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024