POVRATAK MILOŠA VUJANOVIĆA: Vicešampion "Zvezda Granda" nastavlja pohod na estradni tron (FOTO)

Dušan Cakić

22. 02. 2024. u 19:05

PRE DESET GODINA, u najuzbudljivijem i najneizvesnijem finalu do danas, Miloš Vujanović postao je vicešampion najpopualrnijeg regionalnog šou programa.

ПОВРАТАК МИЛОША ВУЈАНОВИЋА: Вицешампион Звезда Гранда наставља поход на естрадни трон (ФОТО)

Foto: Papilon Company

Odmah potom vrtoglavo je krenuo stazom uspeha, da bi posle nekoliko godina u jednom trenutku odlučio da se u potpunosti povuče sa javne scene.

Foto: Papilon Company

 dok su mnogi spekulisali šta je uzrok pauze koju je u karijeri napravio, Miloš je očigledno vredno radio na muzici u šta će publika moći da se uveri već u ponedeljak 26.2. kada premijerno bude predstavio pesmu „Put do pakla“ za koju je snimio i visokobudžetni spot.

Foto: Papilon Company

Pažljivo sam birao čime ću se predstaviti jer me je duga pauza obavezivala da ponudim nešto kvalitetno. Moj tim i ja smo uložili mnogo vremena, ljubavi i rada u projekat i sada je na publici da da konačnu reč – rekao je Miloš, a tizer za njegovu pesmu koju potpisuje autor Predrag Paunović i aranžer Aleksandar Stojić već je izazvao brojne reakcije.

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024