KLINCI MI POKAZUJU SREDNJI PRST, DEVOJKE SU LJUBOMORNE: Sanja Vučić progovorila o svom telu, pa priznala da preživljava pakao na nastupima

Novosti onlajn

16. 03. 2024. u 21:25

SANjA VUČIĆ važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, međutim otvoreno je priznala da zapravo razmišlja totalno drugačije i da postoje stvari koje joj se na njenom telu ni malo ne dopadaju.

КЛИНЦИ МИ ПОКАЗУЈУ СРЕДЊИ ПРСТ, ДЕВОЈКЕ СУ ЉУБОМОРНЕ: Сања Вучић проговорила о свом телу, па признала да преживљава пакао на наступима

Foto: ATA images

-Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno – rekla je ona.

Foto: Novosti

Sanja ističe da uvek tokom nastupa baci pogled koga ima, kao i da postoje mnogobrojne neprijatne situacije koje preživljava skoro svaki put kada stane na scenu.

-Inače znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji i ja vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smeje, to mi je fuj – ispričala je Sanja.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)