OVO JE UZROK SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Pevačici nije bilo spasa

Novosti online

26. 03. 2024. u 14:50

SLAĐANA Milošević (68) preminula je danas u Beogradu, a kako se saznaje, slavnoj rokerki otkazala je jetra, prenosi Informer.

ОВО ЈЕ УЗРОК СМРТИ СЛАЂАНЕ МИЛОШЕВИЋ: Певачици није било спаса

Foto: Arhiva Novosti

Ona je bila teško bolesna, imala je infekciju pluća i u jednom trenutku bila je pozitivna na kovid 19.

Miloševićeva je, podsetimo, hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a pevačica je u oktobru mesecu prošle godine pričala o svojoj bolesti. 

- Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je tada pevačica beogradskim medijima.

Slađana je na svoju ruku napustila bolnicu, o čemu je isto govorila. 

- Nisam mogla da se izvučem iz zamke bolesti. Nije mi odgovaralo to što posle dve godine nije bilo nikakvog pomaka u lečenju i što sam se iznova vraćala u bolnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)